Kiired Neelavad Aeglased

Just nii see on. Avastasin eile Shanghais, et siin varjutust ilmselt ei paista ja hankisin tunni ajaga lennupiletid 2000km eemale palju parema ilmaprognoosiga Chongqingi. Maksin roppu raha: 2000RMB per capita. Vaev tasus end kuhjaga: Eesti grupp, kes vedeles Shanghais ja lootis oma shamaanitrummide peale sai krooni asemel hunniku pilvi, siin oli taevas peaaegu puhas: peened kiudpilved ja veidi udu, aga kroon paistis sellest hoolimata oma parimas hiilguses. Internet ikka ruulib, vanasti ei osanud keegi arvata, et lennupileti saab kaks tundi enne lendu neti teel osta. Kui Eestisse saabun, kirjutan pikema jutu. Muidu mulle ei meeldi hullunult ringi kihutada, aga seekord oli kiire otsus, metrookaardi oskuslik lugemine ja natuke vedamist (magnetrong sattus napilt ette) igati asjakohane.

Tags: ,

Comments are closed.