Uued karjäärivõimalused: metsa-, sibi- ja prügiautojuht

Kolmapäevaks valmib Maanteeameti ARK büroos üks plastmassitükk, mis lubab mul keerata igasugu suurte riistapuude rooli. Nimelt said 23.07.2010 edukalt sooritatud CE-kategooria sõidueksamid.

Õppesõidukiks oli täishaagisega ZIL 554 (isekallutaja, muidu nagu “vana hea” ZIL 130). Registrimass kokku 18T ja puha. Paraku sai eksam sooritatud alles teisel katsel, kuna esimene kord vedas silmamõõt mind alt: kooli platsil olid postid aknast üle haagise serva näha, aga ARK platsil ei olnud 🙁 Tegelikult tahtsin ma küll sõiduautole vähe suurema käru taha panna, aga BE-kategooria kursus tundus väga mõttetu asi, et kui juba, siis juba.

Nii, et ootan uusi väljakutseid, äkki panen veel keskea kriisis vaevleva itimehe ameti maha ja asun vähem mõistust koormava tegevuse kallale 😉

Comments are closed.